Színes Ötletek

a kézügyes blog

5000 (6000) rajongó nyereményjáték

 El sem hiszem, de amikor ezeket a sorokat írom az 5000 rajongó nyereményjátékhoz, épp megérkezett a 6000-dik kedves tag is a Facebook közösségbe. Csodálatosak vagytok. Nagyon gyorsan növekszünk, és ezt nem tudom elégszer megköszönni. Sokat törtem a fejem, hogy ezúttal hogyan fejezzem ki a hálámat, mi legyen a nyeremény. Olyasmit szerettem volna, ami eddig még nem volt. Aztán jött az ötlet, mert többen érdeklődtetek, hogy honnan lehetne beszerezni a korábban megjelent gyöngyfűzős könyvecskéimet. Sajnos sok már nincs kereskedelmi forgalomban, de végül egy hét alatt sikerült összeszednem az öt, szívemnek legkedvesebb kis könyvemet. Ezt a kis gyűjteményt szeretném most egy szerencsésnek ajándékozni.

Róluk van szó:

 

Ékszerek gyöngyből (2005)

Divatos gyöngyékszerek (2008)

A gyöngyfűzés alapjai (2009)

Ékszerek Swarovski®-gyöngyből (2010)

Gyöngyfűzés. Peyote karkötők (2010)

Tehát, ha szeretnétek megnyerni a kis könyvcsomagot, semmi mást nem kell tennetek, mint egy emailt írnotok nekem a szinesotletekblog@gmail.com címre 5000 jeligével.

A leveleket vasárnap estig (ápr. 22-ig) várom, és még aznap este sorsolok. 

A nyertest email-ben értesítem, és postán juttatom el a nyereményt.

Sok szerencsét mindenkinek, és köszönöm, hogy ennyien vagytok.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy a következőről se maradj le.

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr74455246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása