Színes Ötletek

a kézügyes blog

Húsvéti tojáskoszorúk

 Nézegetős, ihletadó bejegyzés sok szép tojáskoszorúval a húsvéti készülődéshez. Bevallom, én még sosem álltam neki, de egyre nagyobb kedved érzek hozzá... 

...főleg, mert imádom ezt a penészzöld árnyalatot. Nem tudok betelni vele. Ezzel a bronzos barnás szalaggal felülmúlhatatlan párosítás.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: Etsy

 

Íme, a türkiz álom, apró virágokkal, pihetollakkal, mohával vesszőkoszorúra tűzve.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: shelterness

Ez a vidám, könnyed stílus jegyében készült, elkészíteni is egyszerűbb. Időhiánnyal küzdőknek is ajánlott, gyorsan megvan, és mosolyt csal majd az arcokra.

Forrás: Lilybug designs

 

 A pasztell árnyalatok kedvelőinek egy visszafogott, sok-sok tojásos darab.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: Cherry Hill

 

Egy naturális, letisztult, hagyomány jellegű koszorú. Több munka lesz vele, ha belevágtok, erre időt kell szánni. Viszont cserébe évekig újra elő lehet venni, annyira mutatós! 

Forrás: Crafty sisters

 

Ez pedig tényleg csokitojásból van! Méghozzá saját kezűleg készített csokitojásból. Kifújt tojásba töltve, kihűlés után pedig mint a kemény tojást, csak ki kell hámozni a héjból. Ötletességből jeles!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: A Crafty Bee

 

Végezetül egy friss fűzöld papírszalagos, hófehér tojásos koszorú, fantáziadús elrendezéssel. A kompozíció szinte kiáltott azért a széles pink szalagért! Klassz!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: Madigan made

 

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy a következőről se maradj le.

Ha még több ötletre szomjazol, kövess minket a Pinteresten is.

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr404298777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

andre braido 2020.05.11. 16:04:19

csokitojásból van! Méghozzá saját kezűleg készített csokitojásból. Kifújt tojásba töltve, kihűlés után pedig mint a kemény tojást, www.recantodossonhos.com.br

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása