Színes Ötletek

a kézügyes blog

Játék: Nyerj egy mesés szemmaszkot

2012. január 23-tól közös nyereményjátékot indítunk a Színes Ötletek webáruházzal. Ugyanis ha 2012. január 23. és február 5. között farsangi kellékeket vásároltok a webáruházban, minimum 3000 Ft értékben, lehetőségetek nyílik megnyerni egy egyedi, kézzel készített szemmaszkot. A maszkot pedig nem más, mint én készítem el. Jelentem, már az utolsó fázisnál tartok,és ha minden jól sikerül, holnap fotózom is a nyereményt. Minden vásárló, aki teljesíti a feltételeket, bekerül virtuális kalapunkba. A sorsolás pedig 2012. február 6-án lesz. A nyertes nevét itt a blogon és a webáruház felületén is közzétesszük, illetve a nyertest e-mailben értesítjük.

 

A részletes játékkiírást a képre kattintva olvashatjátok el. A képen látható maszk természetesen csak illusztráció, de ígérem, a nyereményt is mutatom hamarosan! 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr503723596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása