Színes Ötletek

a kézügyes blog

Karácsonyi ajándékötletek - tündérfenyő
Karácsonyi ajándékötletek - tündérfenyő

Ajándéknak szántam, de lehet, hogy a mi asztaldíszünk marad ez a tündérfenyő (így neveztem el), annyira beleszerettem készítés közben.

 

...
Decemberi pályázat értékes nyereményekért: karácsonyfadíszek új köntösben
Decemberi pályázat értékes nyereményekért: karácsonyfadíszek új köntösben

 Ezennel útjára indítom decemberi diy pályázatunkat, részletek a plakáton.

Legújabb témánk: karácsonyfadíszek új köntösben. Neked is vannak olyan karácsonyfadíszeid, amelyek sosem tetszettek, vagy már egyszerűen meguntad őket?

Varázsold újjá bármilyen kreatív technikával, és küldd el nekünk a szinesotletekblog@gmail.com címre! A legjobb alkotásokat most is díjazzuk!

 

Adventi pályázat - eredményhirdetés
Adventi pályázat - eredményhirdetés

Elérkezett a várva várt pillanat, megszülettek az eredmények a pályázaton.

Ma összeültem zsűrizni a Cser Kiadó szerkesztőivel, és kiválasztottuk a mi kedvencünket. Hát, nem könnyítettétek meg a dolgunkat. Tényleg nem is számítottunk ekkora sikerre, hiszen rengeteg szebbnél szebb pályamunka érkezett. Ember legyen a talpán, aki tudna ilyen pazar választékból egyet választani, bár mi igyekeztünk több szempontot figyelembe venni, mégis nagyon nehéz volt. Végül ...

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása