Színes Ötletek

a kézügyes blog

Karácsonyi gömbök új köntösben

Neked is van olyan díszed, amit már meguntál, esetleg sose tetszett de sajnálod kidobni? Ezeket a karácsonyfadíszeket is fel lehet újítani, és néhány ötletes fortéllyal szebbek lesznek, mint valaha.

 

 Üvegfesték kontúrozóval vagy csillámos kontúrral díszes rajzolattal vagy akár egyszerűbb pöttyözéssel is dekorálhatunk, vagy egy-egy szépen megkötött masnival is feldobhatjuk a díszeinket.

 

Szalagokkal, zsinórokkal szinte bármit fel lehet dobni, a díszeket is. Kétoldalas ragasztócsíkkal "láthatatlanul" lehet rögzíteni, tökéletes megoldás arra az esetre is, ha valamit el szeretnénk takarni.

 

Ha a teljes felületet beragasztózzuk, aztán pedig csillámporba hempergetjük a díszt, egy teljesen új külsőt adhatunk neki, ezután még néhány strasszkővel is feldobhatjuk.

 

Zsinórral is bevonhatjuk a díszeket, ehhez azonban érdemes ragasztópisztolyt használni.

 

Kétoldalas ragasztószalagból kivághatunk különféle mintákat (kör, négyzet, rombusz, csillag stb.). Ezeket csupán fel kell ragasztani a gömbre elszórva vagy valamilyen rendszer szerint, majd meghinteni csillámporral az egészet. A csillám csak a ragasztóval fedett részekre tapad rá. Kétoldalas ragasztóval flittereket és gyöngyöket is rögzíthettek a díszekre.

Vásárolhattok egyszerű, díszítetlen műanyag formákat is, amelyeket saját elképzeléseitek szerint díszíthettek.

További klassz ötleteket találtok a Karácsonyfa-díszítés és a Karácsonyi gömbök című könyvekben is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr933458936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása