Színes Ötletek

a kézügyes blog

Karcsúsító édességek bikiniszezonra
Korábbi cikkünk ráncfelvarrva

filc2_1_1.jpg

Habos, krémes, édes kalóriabombák, mégsem hizlalnak! Létezik ilyen egyáltalán? Megtaláltam a nyár legtutibb süteményeit, filcanyag, tű és cérna legyen kéznél!

Varázslatos ugye? Ahogy rábukkantam az első filcsütikre, rögtön tudtam, hogy jó barátok leszünk. Amellett, hogy őrülten jópofa ötlet, itt végre megvalósíthatom a konyhában összetört álmaimat is. A hab garantáltan nem esik össze, a tészta alja sem ég oda, és a krém is tökéletes lesz. Végre olyanok lesznek az én süteményeim is, mint Nigella Lawsonnak, de éjszakai kajakóma nélkül. Azt hiszem, remek napom van!

filc1_1_1.jpg
Lássuk, mi mindenre lesz szükség:

Filcanyagokra mindenképpen, ezekből is halványabb, pasztell árnyalatokra. Olló tű, cérna ugyebár, és egy nagy maréknyi díszítő elem. Díszíteni bármivel lehet, strasszkővel, gyöngyökkel, szaténrózsákkal, szalagokkal, ami csak akad otthon.  

filc3_1.jpg

Receptek nélkül is remekül fogok boldogulni, azt hiszem, az összes kedvencemet felvonultatom. Most tényleg bármit ki lehet sütni. Muffinok, torták, fánkok, ostyák, kekszek, nincs határ. Próbáljátok ki ti is! 

filc4_1.jpg

felt-donut_1.jpg

Forrás: thehappyhousewife.com, design-milk.com

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr623008994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása