Színes Ötletek

a kézügyes blog

Farsangi álarcok 3.

 A harmadik álarcom mintája és színei a klasszikus és elegáns vonalat erősítik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bálkirálynő álarca

 

Anyagok:

gipsz álarcalap

akrilfesték kétféle arany árnyalatban (DecoArt: velencei és pezsgőszín arany árnyalatok)

fehér struktúrpaszta (DecoArt)

mintázóeszközök (pl. spatula)

üvegfesték kontúr

virág alakú flitter

ragasztópisztoly

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Először a struktúrpasztából kialakítottam a domború mintázatot a homlokon és a szem alatt. Ehhez jól jöhet egy spatula, ecsetek szára, bármi egyéb a háztartásból. Hobbiüzletekben vannak direkt ilyen célra mindenféle mintázóeszközök is, de aki alaposabban körülnéz a konyhájában, fog találni egy csomó használható dolgot. Miután megszáradt a struktúrfesték, alapozóval vékony rétegben átkentem az egész maszkot. A szemek alatt és felett két-két csíkot húztam az üvegfesték kontúrral, majd miután az is megszáradt, jöttek az arany színek. A homlokra került a velencei arany árnyalat, a többi részre a pezsgőszín. Itt-ott még a kontúrral szépítgettem, majd végül a szemek föle ragasztottam pisztollyal a flittereket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr482628814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása