Színes Ötletek

a kézügyes blog

Puzzle karkötő - Peyote az alapoktól 3.

A peyote sorozat harmadik részben a "gyorspeyote-ot" szeretném megmutatni, a páros peyote gyorsított verzióját.

 

 

 

 

 

 

 

Anyagok:

 

Ez a fűzés tulajdonképpen páros peyote, csak itt duplaszemmel dolgozunk, azaz minden lépésnél két gyöngyöt veszünk fel.

Videón nézni hosszú lesz, de nem találtam rövidebbet.

A puzzle karkötő 24 szem magas, a szélessége ugye változhat. Ezzel a duplaszemes technikával sokkal gyorsabban lehet haladni, mint a hagyományossal, viszont kicsit behatároltabb a mintatervezés lehetősége. Ezzel a fűzésfajtával túl filigrán mintákat nem lehet megvalósítani, viszont egyszerűbb, kontrasztosabb terveket annál inkább. 

 

Ha tetszett a minta, és kíváncsiak vagytok további ötletekre, a Peyote karkötők című könyvecskémben ezt is, és sok más mintát is találtok!

 big_142231.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr522507774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása