Színes Ötletek

a kézügyes blog

Egyenlő szárú háromszögek, nem csak kockafejeknek! Peyote az alapoktól 2.

 A páratlan peyote-os pávás karkötő után itt a páros peyote bemutatása is! 

 

 

 

 

 

Ahogy írtam, a peyote ezen ága könnyebb, de ehhez is van videó, így minden érthető lesz. A fordulás sokkal egyszerűbb, a többi pedig ugyanúgy türelemjáték, mint a páratlannál.

Anyagok:

11/0 delica gyöngy matt bézs, matt halványlila, matt türkiz, matt rezedazöld és fényes arany színekben, damil

Ez az ékszer 22 szem magas, a hosszúsága ugyanúgy igazítható a csuklóhoz, bár egy felezett háromszög nem mutat túl jól, ezért érdemes a kapcsot is gyöngyből készíteni, úgy könnyebb a hossz beállítása. Az ábra alapján tudtok haladni, a toldásról pedig már mindent leírtam, amit érdemes tudni.

 

 

 

 

A kapocs keményebb dió kezdőnek, ezért szentelek egy külön bejegyzést a témának, kifejezetten peyote karkötőkhöz gyöngyből megfűzhető kapcsokról, ábrákkal, képekkel, leírással. Lesz még harmadik része is a peyote alapoknak, páros peyote dupla szemmel, ez egy nagyon jó technika, megérdemel egy posztot!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr952500648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása